Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GGD ONTKENT UITGESTORVEN TESTSTRAAT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De zogenaamde covid-teststraat in Schiedam staat grotendeels leeg, beweren diverse passanten. De GGD ontkent dat nauwelijks getest wordt in de Fokkerstraat. ‘Alleen al vandaag staan er ongeveer zeshonderd testen gepland in vier teststraten’, zegt een woordvoerder.

Deze dagen verschijnen via verschillende online kanalen beelden van een uitgestorven en verlaten teststraat. De maker van een video met een lege teststraat in Schiedam voert zijn opname aan als bewijs van een falende overheid: ‘Bruikbare idioten die zich nutteloos laten testen zijn er helemaal niet, hoe meer testen, hoe meer positieve gevallen die nogal eens fout gaan, hoe groter de kans op een lockdown, want daar gaat het tenslotte toch allemaal om, he?’

Bij de GGD ziet de woordvoerder dat anders. ‘Wellicht zijn de video’s buiten openingstijden gefilmd’, luidt het verweer. Erkend wordt dat er veel van dit soort verhalen, filmpjes en foto’s rond gaan. Volgens de GGD komt dit uit de hoek van mensen die erg wantrouwend tegenover de overheid staan en ontevreden zijn met het coronabeleid.

De Schiedamse filmpjesmakers staan niet alleen in hun kritiek op dat covid-beleid. Een groep artiesten als Famke Louise, Tim Douwsma en Thomas Berge zijn een online actie begonnen tegen het covid-beleid van de regering. Onder de hashtag #ikdoenietmeermee eisen ze ‘duidelijkheid, eerlijkheid en transparantie’. En ze komen met vragen: ‘Wat is het nut van niet-medische mondkapjes en de 1,5 meter? Hoe betrouwbaar is de PCR-test en waarom stemt de overheid tegen een onderzoek?’ Ook willen ze weten waarom kritische artsen de mond worden gesnoerd en ‘hoe dodelijk is het coronavirus echt?’

Meer dan tachtig praktiserende Nederlandse artsen en andere academici deden eerder in een brandbrief aan politiek en media al de dringende oproep de corona-hoax per direct te beëindigen. Nog meer medici verzoeken de Tweede Kamer om de noodwet tegen te houden. Ruim 800 artsen en meer dan 1000 medisch professionals, waaronder 13 hoogleraren hebben daarvoor een brandbrief ondertekend.

Een groep Amerikaanse artsen heeft al eens vanaf de trap van het US Supreme Court een persconferentie gegeven. De groep spreekt zonder mondkapjes en heeft zichtbaar maling aan social distance (het opgedrongen abnormaal). De groep noemt zich ‘frontline doctors’, omdat ze naar eigen zeggen dagelijks in contact staan met Covid-19 (verdachte) patiënten. Ze hekelen openlijk de uitspraken van het Amerikaanse RIVM.

Volgens de artsen bestaat er een werkzaam medicijn tegen Covid-19: Hydroxychloroquine (HCQ), voor genezing en ter preventie. De aanbevolen dosering HCQ: 200 milligram 2 maal per week en zink dagelijks.

De video met de artsen vindt u HIER.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “GGD ONTKENT UITGESTORVEN TESTSTRAAT SCHIEDAM

 1. GGD jullie zijn een stelletje leugenaars, net als de ziekenhuizen zijn deze mishandelingsstraten leeg…!!!
  (Ze stelen hier je DNA en heeft NIETS met een Fake Virus te maken wat niet kan bestaan.)

  Ik kan niet wachten tot dat ook jullie mede verantwoordelijk zullen worden gehouden voor het in stand houden van een van de grootste zwendels van deze eeuw en met het willens en wetens door gaan met het grof schenden van de mensenrechten.
  Dit omdat het niet en nooit om een virus te doen is geweest, maar een compleet andere agenda wordt uitgespeeld met als excuus een niet bestaand virus. Wij als mensen zelf bestaan uit ”virussen” en ”virussen” bestaan niet zoals jullie ons willen doen laten geloven.
  Persoonlijk voel ik me behoorlijk beledigd en met mij vele anderen, dat jullie nu nog steeds blijkbaar denken dat wij dit niet door hebben en gewoon door gaan in jullie bubbeltje van leugens, samen met de Mainstream Media en ook Schie TV speelt hier een leugenachtige hoofdrol in….. SCHANDALIG..!!!
  Jan Willem van LOOK TV was zeker niet zo te controleren als die pionnetjes die bij SCHIE TV nu al die leugens zitten te verkondigen.
  Nogmaals jullie zijn allemaal de sjaak en het duurt niet lang meer… 😉

  The Best is Yet to Come…… WWG1WGA…!!! 😉

 2. De testlokaties in Breda zijn gewoon leeg. Rij er morgen of maandag maar langs en zie het met eigen ogen.
  Het wordt tijd om wakker te worden mensen. Als je nog heel eventjes wacht dan is er geen weg terug en ben je niet alleen je baan geld en vrijheid kwijt. Ze komen uiteindelijk je kinderen uit huis halen. Elke minuut die je dit langer laat duren wordt de elite machtiger en het volk zwakker. Maak nu de keuze wat je gaat doen.
  Pak eerst alle RIVM en CBS data erbij van dit jaar en voorgaande jaren en verzeker je ervan dat er dit jaar niks vreemds aan de hand is mbt de griep. Zelfs zeer weinig doden en weinig opnames ……… maar neem het niet van mij aan. Doe zelf gedegen onderzoek zonder vooroordelen en trek dan pas een conclusie. Stop met lezen van kranten en televisie kijken. Kijk alleen naar officiële data van serieuze websites zoals het RIVM. Als je verhoogde sterfte tegenkomt denk dan na waardoor dat komt, valt het samen met een lockdown? ziekenhuis sluiting ?
  Kijk ook naar totaal aantal ziekenhuis bedden. Hoeveel waren en zijn er in nl ? Hoeveel covid patienten liggen er vandaag ? (Ik beloof je dat je van je stoel valt van verbazing)

  Goed kijken en nadenken ! Succes !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *