Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEZOCHT: VRIJWILLIGERS LEESCLUB SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Bibliotheek Schiedam zoekt vrijwillige begeleider van een leesclub Makkelijk lezen. De bibliotheek organiseert leesclubs. De clubs zijn bedoeld voor volwassenen die Nederlands kunnen spreken en moeite hebben met het lezen. Het lezen en spreken wordt verbeterd door samen te lezen en daar met elkaar over te praten.

De leesclubs worden georganiseerd op verschillende dagen en een avond op diverse locaties. Er is behoefte aan een extra leesclub in de avond. Daarnaast wil de bibliotheek een leesclub oprichten op de zondagmiddag.

Vindt u het leuk om met taal bezig te zijn en anderen daarbij te ondersteunen? Beschikt u over inlevingsvermogen, bent u enthousiast en creatief, heeft u doorzettingsvermogen en heeft u  veel geduld en bent u voor langere tijd beschikbaar? Dan is de bibliotheek op zoek naar u.

De bibliotheek vraagt van alle vrijwilligers een Verklaring Omtrent Gedrag. De kosten voor de aanvraag worden door de bibliotheek vergoed. Bij structurele inzet ontvangen vrijwilligers van de bibliotheek een tegoedbon voor een basislidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam. Daarnaast worden werkelijk gemaakte reiskosten vergoed.

Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Anja Hoogland, telefoonnummer 010 7146340 of e-mail ahoogland@debibliotheekschiedam.nl

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *