WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEZOCHT: VLAARDINGSE WONINGEIGENAREN OM VAN HET GAS AF TE SLUITEN

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen is op zoek naar tien enthousiaste woningeigenaren, die afscheid willen nemen van het aardgas. Belangrijk is dat geïnteresseerde woningeigenaren bereid zijn om alle ervaringen te delen met de gemeente en geïnteresseerde inwoners. Daarnaast moet u bereid zijn om na realisatie uw woning tijdens een ‘Duurzame open huizen route’ open te stellen voor geïnteresseerde Vlaardingers.

Uw ervaringen helpen de gemeente om te komen tot een succesvolle aanpak voor het aardgasvrij maken van Vlaardingen in 2050. In ruil voor het delen van hun ervaringen ontvangen deelnemers gratis begeleiding en een investeringssubsidie.

Vlaardingers die willen deelnemen aan dit aardgasvrije huizen project wordt gevraagd om in een bondige motivatie uit te leggen waarom zij graag meedoen. Dit kan via www.vlaardingen.nl/aardgasvrij. De deadline voor het inschrijven is 12 juni. Uiterlijk 30 juni krijgt u bericht of u mee mag doen met het project.

2 reacties op “GEZOCHT: VLAARDINGSE WONINGEIGENAREN OM VAN HET GAS AF TE SLUITEN

  1. Nou gemeente, fiets door de wijken, (uiteraard op zo’n vervuilende elektrische fiets) en kijk waar de Priussen en electrische fietsen staan geparkeerd. Deze bewoners willen ongetwijfeld van het gas af om hun energie middels massale ontbossing elders op de wereld te of via vogelvermalende windmolens bekomen.

  2. Alsof het een feestje is. Maar onthoudt… nu is het nog vrijwillig… over een jaar verplicht, inclusief de aanschaf van een warmtepomp op eigen kosten.í

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *