Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEZOCHT: LICHT GETINTE OVERVALLER MAASSLUIS

MAASSLUIS- De politie is op zoek naar getuigen van een woningoverval op de Dr. Jan Schoutenlaan in Maassluis. De overval werd gepleegd door een licht getinte man.

Op maandagochtend 22 mei tussen 09.00 en 10.00 uur belde een onbekende man aan bij een huis op het Burgemeesterplantsoen. De vrouw deed niet open, maar meldde het wel bij de politie.
Even later, rond 12.15 uur, stond een man met hetzelfde signalement voor een woning op de Dr. Jan Schoutenlaan. De overvaller bedreigde de 52-jarige bewoonster met een mes, drong naar binnen en bond haar vast. Hij doorzocht het huis en ging er met 9000 euro vandoor. Het slachtoffer kon loskomen en bleef ongedeerd. Zij waarschuwde via de buren de politie. Er is een onderzoek gestart, en de politie zoekt getuigen.

Zag u die ochtend iemand die zich in de omgeving van het Burgemeesterplantsoen en de Dr. Jan Schoutenlaan ophield? Het gaat om een man van tussen de 20 en 25 jaar, met een licht getint uiterlijk, een baardje en een snor. Denkt u iets te hebben gezien of gehoord of heeft u andere informatie over deze overval? Meld het via 0900-8844. Anoniem kan ook, via 0800-700

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *