WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEVAAR VAN VERBRANDE ZONNEPANELEN DOOR VUUR BLEISWIJK

BLEISWIJK- Na de brand van gisteravond bij een caravanstalling in Bleiswijk zijn schadelijke brokstukken en roet aangetroffen vooral afkomstig van (on)verbrande zonnepanelen, meldt de Veiligheidsregio . De brandweer adviseert: ‘Vermijd contact, gebruik handschoenen en was uw handen. Controleer speelplekken en reinig verontreinigde oppervlakken. Verbrande brokstukken bevatten vrijwel altijd schadelijke stoffen. De blootstelling (via de huid, via de mond of via inademing) is naar verwachting beperkt, maar volg de voorzorgsmaatregelen op.’

Om 22.41 uur heeft de brandweer het sein brand meester gegeven. Er zijn geen gewonden bij het incident op de Anjerweg, wel zijn de loodsen inclusief ongeveer 300 campers/caravans verloren gegaan tijdens de brand.

1 reactie op “GEVAAR VAN VERBRANDE ZONNEPANELEN DOOR VUUR BLEISWIJK

  1. Nu zie je weer hoe onverantwoordelijk dat linkse tuig bezig is met hun alternatieve energie. Een brandje in een wijk houdt de gezondheidszorg nog jaren bezig met nazorg i.v.m. rare aandoeningen die mensen van die troep krijgen. Gaan we dezelfde kant op al damals met asbest?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *