RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GETUIGENOPROEP: VROUW MET FIETS ONDER BUS MAASSLUIS

MAASSLUIS- De politie in Maassluis zoekt twee belangrijke getuigen van een ongeluk. Op dinsdag 26 maart raakte een 54-jarige fietsster uit Maassluis ernstig gewond toen haar stuur werd aangetikt door een stadsbus en zij ten val kwam. In het onderzoek is de politie nog steeds op zoek naar een belangrijke getuige: de bestuurder van een goudkleurige Toyota Yaris Verso. Ook willen ze graag in contact komen met de chauffeur van een vrachtwagen die ten tijde van het ongeluk op de Uiverlaan aan het laden en lossen was.

Die dinsdagmiddag rond 13.00 reed het slachtoffer op de fiets op de Uiverlaan in Maassluis, in de richting van de Westlandweg. Door nog onduidelijke oorzaak raakte een passerende bus met zijn zijspiegel haar stuur, waardoor zij ten val kwam. De achterwielen van de bus konden de arm van de vrouw niet ontwijken. Zij liep flinke botbreuken op aan arm, schouder en ribben.

Opsporing Team Verkeer startte direct een onderzoek, maar is nog op zoek naar een aantal cruciale getuigen. Zo weten ze dat er rond het moment van het ongeluk een goudkleurige Toyota Yaris Verso op de Uiverlaan reed in de richting van de Merellaan. Aan diezelfde kant van de weg stond een vrachtwagen geparkeerd die bezig was met laden en lossen. De politie hoopt dat zij zich bij hen willen melden, ook wanneer zij geen informatie denken te hebben. Natuurlijk hoort de politie ook graag van andere getuigen met wie zij nog niet gesproken hebben.

Contact opnemen kan via 0900-8844.

GEEF UW MENING!!

Laat weten wat u vind. Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *