Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GETUIGENOPROEP: OVERVAL OP TRUCKER HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Donderdagmiddag is een vrachtwagenchauffeur klemgereden door een ander voertuig. Hij werd bedreigd met een vuurwapen en de daders onderzochten zijn container. De politie is een onderzoek gestart en roept getuigen op om zich te melden.

Het overkwam de vrachtwagenchauffeur afgelopen donderdag rond 12.30 uur. De chauffeur had de container op de Maasvlakte opgehaald en naar een bedrijf aan het Amersgat in Hoek van Holland gebracht. Daar is de container gelost. Hij parkeerde vervolgens met de lege container in de buurt en werd overvallen door twee mannen. Onder bedreiging van een vuurwapen moest hij blijven zitten in de cabine. De daders hebben de container vervolgens doorzocht. Het is onbekend of ze ook iets hebben meegenomen. Ook zijn telefoon moest hij afgeven.

De politie is een onderzoek gestart.

Heeft u informatie?Wie zijn deze mannen? Heeft u iets gezien of gehoord wat kan helpen bij het oplossen van deze overval? Neem dan contact op met de politie op 0900-8844 of met 0800-7000 als u liever anoniem blijft.

2 reacties op “GETUIGENOPROEP: OVERVAL OP TRUCKER HOEK VAN HOLLAND

  1. Is hij nou klemgereden of werd hij overvallen nadat hij heeft geparkeerd? Of heeft de schrijver dezes te diep in het glaasje gekeken?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *