Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GETUIGENOPROEP MISHANDELING ROTTERDAM

ROTTERDAM- En 18-jarige Rotterdammer weet niet wat hem overkomt als hij een harde klap op zijn hoofd voelt en vervolgens bewusteloos op de grond achterblijft.

Dit gebeurde op dinsdag 31 mei in de omgeving van de Heemraadsingel met de Vierambachtsstraat in Rotterdam. Door een onbekende werd hij met een steen op het hoofd geslagen en viel daardoor hard met zijn hoofd op de grond. Kort daarop kwam hij weer bij en ging op een bankje zitten. Er stroomde bloed uit zijn hoofd op de plek waar hij werd geraakt.

Iemand ontfermt zich om hem en brengt hem in zijn auto naar het ziekenhuis. Bent of kent u degene die deze man heeft geholpen, dan komt de politie graag met u in contact.
Dit is wat er bekend is over deze hulpverlener: man van tussen de 27 en 30 jaar oud, normaal postuur met een snor en kort getrimd baardje. Zijn auto was een zwarte personenauto.

Voordat het slachtoffer met de steen buiten bewustzijn werd geslagen, was er al een schermutseling tussen hem en zijn belager. De dader had een spelletje verloren en kon niet zo goed tegen zijn verlies. Dat reageerde hij op het slachtoffer af. Was u hiervan getuige of de vriendelijke hulpverlener, dan wil de politie ook graag met u praten. Bel naar 0900-8844 anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *