Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GETUIGENOPROEP AUTOBRAND SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie zoekt getuigen van een autobrand die op 13 januari op de Jan van Riebeeckweg in Schiedam plaatsvond. Een grijze Peugeot 3008, die in de nacht van 28 op 29 december op de Lepelaarsingel in Vlaardingen was gestolen, ging daar die nacht rond 00.10 uur in vlammen op.

Er wordt door de politie niet alleen gezocht naar getuigen van de brand zelf. Misschien heeft iemand vóór of ná de brand mensen op de Jan van Riebeeckweg zien wegrennen of wegrijden? Dan hoort de politie dat graag. Ook camerabeelden zijn welkom.

De politie is direct na de brand een onderzoek gestart en daaruit is gebleken dat de auto in de twee dagen vóór de brand mogelijk in een van de zijstraten rondom de Burgemeester van Haarenlaan in Schiedam en dan het gedeelte tussen het Nieuwlandplein en de ’s-Gravelandseweg geparkeerd stond. Misschien is iemand dat opgevallen of heeft iemand mensen in de buurt van de auto gezien? Ook die informatie is welkom, net als beelden. En wie weet waar de auto de andere dagen is geweest en/of wie er in rondreden, kan natuurlijk ook de politie bellen. Dat kan naar 0900-8844 en anoniem naar : 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “GETUIGENOPROEP AUTOBRAND SCHIEDAM

 1. Hopelijk wordt dit soort volk wat auto’s in de fik steekt op heterdaad betrapt.
  Gelukkig zal dit soort criminaliteit de komende 3 weken niet meer voorkomen evenals nachtelijke inbraken, nachtelijke aanrandingen, nachtelijke vernielingen etcetera etcetera. Want de overheid heeft een gigantische goede oplossing voor dit probleem……..
  DE AVONDKLOK
  Het ultieme wapen tegen al het gespuis.
  Al het gespuis blijft nu allemaal binnen.

  Volgende uitzending van de Fabeltjeskrant 9 februari

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *