Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GESLEEP MET BANKJE VLAARDINGSE OUDEREN BEGONNEN

VLAARDINGEN- Het veel besproken bankje voor ouderen op het Veerplein in Vlaardingen is weg. Over een lengte van 20 meter is nu rood-wit afzet lint gespannen. Het straatmeubilair staat voor de gebrekkige interne communicatie en onderlinge afstemming binnen de gemeente Vlaardingen, vindt althans de fractie Boers (fB). De fractie heeft schriftelijke vragen gesteld over de zitplaats voor senioren. Deze vragen zijn nog niet beantwoord door het stadsbestuur.

Volgens de fB heeft de gemeente met de beste bedoelingen het bankje neergezet voor ouderen. (FB: ‘Daarvoor onze complimenten. Luisteren naar inwoners is immers van het grootste belang’). Maar kort na plaatsing werd bekend dat het meubilair twee keer moet worden verplaatst in verband met werkzaamheden.

Daarnaast stond het bankje tot begin deze week ook nog eens met de rug naar de weg waar de taxi voor de wachtende ouderen aankomt. FB: ‘Als dat dan ook nog eens betekent dat de wachtenden tegen een blinde etalageruit aan zitten te kijken, zakt de moed je definitief in de schoenen.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *