Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTERAAD VLAARDINGEN WIL ACTIE TEGEN BETONROT FLATS HOLY

VLAARDINGEN- Wethouder Ivana Somers (Leefbaar) wordt door een unanieme gemeenteraad met klem opgeroepen in gesprek te gaan met Waterweg Wonen over de situatie met de flats aan onder meer de Fazant- en Zwaluwenlaan in Vlaardingen-Holy. De gemeenteraad wil dat het stadsbestuur druk uitoefent bij Waterweg Wonen om de flats weer met spoed naar een leefbare staat te brengen en passende compensatie te organiseren voor de getroffen huurders. De wethouder is daartoe bereid.

Bij de flats heeft verhuurder Waterweg Wonen in januari de galerijen met stempels ondersteund lopende een onderzoek naar een oplossing voor de geconstateerd betonrot.

De wethouder heeft begrepen dat er angstgevoelens heersen in de flatgebouwen. Somers: “En dat er in de media gecommuniceerd is dat er wat toezeggingen zijn geweest. Dat er een bepaalde duidelijkheid moet komen. Aan mij met klem een oproep om in gesprek te gaan met Waterweg Wonen. Hoewel we, juridisch gezien, natuurlijk eigenlijk geen positie hebben, maar ik voel mij er prima comfortabel bij om met de bestuurder van Waterweg Wonen hier een goed gesprek over te voeren en de gevoelens van de raad kenbaar te maken.”

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *