Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTERAAD SCHIEDAM ALLEEN BIJEEN VOOR HOOGSTNOODZAKELIJKE

SCHIEDAM- De gemeenteraad van Schiedam komt vanwege de angst voor verdere verspreiding van het coronavirus alleen nog bijeen voor de hoogstnoodzakelijke onderwerpen. Dit houdt in dat alle geplande bijeenkomsten in fysieke vorm komen te vervallen. Dat was al het geval in deze en vorige week.

Uitzondering is de raadsvergadering van 21 april 2020. De raad neemt dan alleen besluiten over stukken die niet kunnen wachten. De fractievoorzitters hebben de voorkeur uitgesproken dit kort en krachtig te doen. De raadsvergadering vindt plaats zonder publiek en met gepaste afstand tot elkaar. Pers en insprekers blijven welkom. Het aantal aanwezigen moet wel onder de 100 blijven. De vergadering is – zoals gebruikelijk – voor iedereen online te volgen.

De gemeenteraad is van mening dat op deze manier de noodzakelijke democratische besluitvorming op een verantwoorde manier doorgang kan vinden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEMEENTERAAD SCHIEDAM ALLEEN BIJEEN VOOR HOOGSTNOODZAKELIJKE

  1. De gemeente raad is laat met deze beslissing, maar schiedam is overal laat mee, moest gisteren avond voor werk op de ‘s, damse dijk wezen en de patat zaak daar was gewoon open je kon daar gewoon zitten en staande binnen eten en dit terwijl er restricties zijn, maar niet in Schiedam dus, ook politie rijd voorbij en doen niets, word dus ook niet gehandhaafd in Schiedam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *