Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE SCHIEDAM VRAAGT UW MENING OVER VERKEER EN PARKEREN

SCHIEDAM- De gemeente Schiedam hoort graag van u wat uw mening is over verkeer en parkeren in de jeneverstad. En wat uw ideeën over oplossingen zijn. Daarom vragen ze u om een online vragenlijst mobiliteit en parkeren in te vullen.

Onder de deelnemers, worden vijf elektrische fietsen verloot.

Momenteel wordt gewerkt aan een nieuwe mobiliteitsvisie ‘om de duurzame bereikbaarheid in Schiedam te bevorderen’.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “GEMEENTE SCHIEDAM VRAAGT UW MENING OVER VERKEER EN PARKEREN

  1. Er zou een enquête komen over dit onderwerp waar bijna iedereen in Schiedam wel mee bezig is, al in juni. Nu moet je maar deze site lezen of de nextdoor app hebben om te weten dat de enquête er eindelijk is. Hoeveel bereik heeft deze media? Nog geen 1% schat ik. Bijvoorbaat al niet representatief. Dit is zo belangrijk en daarom bij iedereen die dit aangaat een bericht in de brievenbus. Wat een wassen neus weer

  2. Om een bijeenkomst in Wijkcentrum de Erker bij te wonen op 17 september as. waar het zal gaan over oa.parkeerbeleid(overlast) kan je je aanmelden op : verkeer&parkeren@schiedam.nl Welnu, deze site werkt niet.
    De gemeente draagt zorg over het parkeren in de wijken en moet zorgen voor voldoende parkeerplaatsen. Ook moet zij, naar mijn mening, zorgen dat alle bedrijfsbussen uit de straten geweerd moeten worden, want die nemen teveel plek in, bederven het uitzicht en dus geen minder woongenot.Soms staan er in een straat wel 6 o7 bussen, al dan miet met een Pools of Bulgaars kenteken, en als zo`n bus het hele weekend voor je deur staat, krijg je daar de pest over in, want het belemmerd uitzicht en zorgt voor minder woongenot.De gemeente moet zorgen voor parkeerplaatsen voor bedrijfs bussen buiten de wijken, op bv leegstaande bedrijven terreinen in de avond, al dan niet beveiligd. En in de wijken meer gewone parkeerplaatsen maken. Na de opknap beurt in de Schrijversbuurt mis ik al zo`n 40 parkeerplaatsen in straten rondom mijn eigenstraat. Uitermate dom ontworpen. Dus doe er wat aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *