WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE MAASSLUIS TIPT POLITIE OVER DRUGSHANDEL

MAASSLUIS- Het vermoeden bij buurtbewoners dat er wordt gehandeld in drugs bij de veerpont in Maassluis wordt onder de aandacht gebracht van de politie. Dat belooft het gemeentebestuur aan de fractie van de PvdA.  Na een wijkbezoek van de sociaaldemocraten aan ’t Hoofd heeft de PvdA in februari gevraagd om ‘eventuele maatregelen’ tegen het dealen.

Een week na het overbrengen van de onvrede kwam burgemeester Edo Han (PvdA) met het advies om bij het signaleren van drugshandel op straat onmiddellijk 112 te bellen. Haan zei dit naar aanleiding van herhaalde klachten over drugsoverlast op meerdere locaties in de stad. Het gaat om vermeende handel aan het Dennendal, bij het station, de veerstoep en in de Helderingstraat.

Volgens de PvdA durven omwonenden ’s nachts niet te parkeren op het parkeerterrein bij de veerpont, omdat ze de indruk hebben dat er vaak dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *