WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE BEVESTIGT SLUITINGSTIJDEN KERMIS SCHIEDAM

De exploitant van de kermis heeft op meerdere plaatsen op het internet een sluitingstijd aangekondigd van 22.00 uur. Gemeente en politie houden het op 20.00 uur.

SCHIEDAM- De vergunning voor de kermis op het Bachplein in Schiedam is verleend tot zondagavond 20.00 uur.  Dat laat de gemeente Schiedam desgevraagd weten. In diverse online aankondigingen van de kermis wordt melding gemaakt van openingstijden op zondag 11 maart van 13.00 tot 22.00 uur.

Afgelopen zondag  werd de kermis  in Groenoord rond 20.30 uur beëindigd op aandringen van de politie. Volgens de politie is dat gebeurd, omdat de kermis officieel om 20.00 uur had moeten sluiten. Voor de sluiting was het onrustig op de kermis. Na de sluiting zijn vernielingen aangericht in de omgeving van het kermisterrein.  Er is niemand aangehouden.

De fractie van Gemeente Belangen Schiedam (GBS) twijfelt aan de lezing van de politie en heeft het gemeentebestuur om opheldering gevraagd. De vergunning voor de kermis wordt verleend door de gemeente. Het bevreemdt GBS dat de kermis direct na de sluiting werd opgebroken.  In de evenementenvergunning staat vermeld: ‘opbouw vanaf 4 maart 2018, afbouw tot 12 maart 2018.’

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *