Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEMEENTE BEËINDIGT ERGERNIS DEELSCOOTER NOORDRAND

SCHIEDAM- De Lichtblauwe Brigade heeft gisteravond een deelscooter op een veilige plek geplaatst. Over de scooter van verhuurder Go Sharing was een dag eerder al geklaagd door de bewonersvereniging. De scooter was door een gebruiker achtergelaten op het fietspad aan de noordrand.

Sinds juli biedt het deelscooterbedrijf GO Sharing tientallen elektrische scooters aan in Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. De dienst is 24 uur per dag, 7 dagen per week te gebruiken door iedereen met een geldig rijbewijs.

In heel Schiedam regent het al geruime tijd klachten over de verschillende deelscooters. Daar is naast Go Sharing ook verhuurder Felyx actief sinds eind november. Dit laatste bedrijf belooft bij herhaling beterschap aan overlastmelders.

Afgelopen september zijn in de Schiedamse wijken West en de Gorzen deelauto’s, deelfietsen en deelscooters te vinden. Maximaal 100 Schiedamse huishoudens kunen meedoen aan een experiment, waarbij zij hun eigen auto laten staan. In ruil krijgen ze reisbudget, waarmee ze met andere vormen van vervoer kunnen reizen. Het gaat om experimenten die moeten helpen om Schiedam bereikbaar te houden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEMEENTE BEËINDIGT ERGERNIS DEELSCOOTER NOORDRAND

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *