Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GELUIDSOVERLAST EVENEMENT KRABBEPLAS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De DCMR heeft tweeëntwintig klachten geregistreerd veroorzaakt door het evenement Let’s GO Open Air aan de Krabbeplas in Vlaardingen. De klachten komen van inwoners uit Maassluis, Maasdijk en Vlaardingen.

Hoewel de inspecteurs van de DCMR het geluid monitorden en geen overschrijding hebben gemeten van de normen, kwamen zij er wel achter dat maar weinig omwonden vooraf zijn geïnformeerd over dit evenement door de organisator. Daarnaast bevatte deze brief geen contactgegevens van de organisator. De klachten van omwonenden zijn doorgegeven aan de gemeente Vlaardingen die de evenementenvergunning heeft afgegeven.

Op vrijdag en zaterdag waren er ook evenementen waarbij nauwelijks geluidsoverlast zou zijn veroorzaakt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

9 reacties op “GELUIDSOVERLAST EVENEMENT KRABBEPLAS VLAARDINGEN

 1. het is dan maar 1x per jaar maar ik woon in de boerhaavestraat aan die plas en het was inderdaad weer mega hard wij hoeven gewoon geen tickets te kopen omdat duidelijk alles mee kunnen luisteren.
  informeren van bewoners is er nooit geweest ook nooit de vraag over hoe wij het ervaren.
  het wordt steeds groter steeds gekker maar als wij als bewoners iets doen waardoor je het park kapot maakt worden wij bekeurd en hun kunnen zomaar alles zonder boetes en dan ook nog met die warme temperaturen het hele strandje in gebruik nemen zodat kinderen die daar bij paviljoen alleen kunnen spelen want alleen daar staan toestellen en is minder diep water daar niet eens fatsoenlijk kunnen zwemmen want zij doen wat zij willen want hun hebben dat gehuurd van de gemeente.
  ze hebben een brutale mentaliteit van deze organisatie en informeren niets vragen niets en bieden ook geen dingen aan als soort vergoeding van de overlast.

 2. Jammer dat iets wat maar 1 x per jaar is er meteen mensen zijn die gaan klagen, dit evenement is een mooie promotie voor vlaardingen , laten we nu eens minder klagen , al hadden de omwonende wel ingelicht moeten worden , een goeie leer voor de volgende keer

 3. Woon zelf aan de boerhaavestraat .. vond helemaal niet luidruchtig ..
  Grote onzin !
  Van mij mag er volgend jaar weer een feest komen !
  Er is 1x per jaar feest aan de plas
  Wat een gezeik zeg..

 4. Geen last gehad. Mensen, het is maar 1 weekend in het jaar, waar hebben we het over. Laten we blij zijn dat de Gemeente dit doet voor haar bewoners. Een beetje reuring, lol in het leven

 5. Woon zelf in de melisstokelaan geen last gehad hoor je heb altijd wel mensen die klagen is maar 1 keer per jaar mag van mij vaker hoor een beetje gezelligheid van de gemeente vlaardingen

 6. Ik vind dat mensen niet zo snel moeten klagen.
  Éen weekend in het jaar, waar hebben we het over.
  Ik woon zelf tegen de Krabbeplas aan, hemelsbreed 500 meter, geen geluidsoverlast gehad.
  Sterker nog, ik was van de (feest) partij 🙂
  Hoop volgend jaar weer.

 7. Wij wonen in de Roemer Visscherstraat wel geluid gehoord maar geen last van gehad, alleen moet de organisatie alle omwonenden een brief sturen met wat er gaat gebeuren en hoe lang en hoeveel dagen . Hoop dat het volgend jaar weer is met uitleg van de organisatie op papier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *