Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GELUIDSOVERLAST BRENGT POLITIE BIJ HENNEPKWEKERIJ VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Een hennepkwekerij in Vlaardingen-West is vanmorgen ontdekt door de politie op basis van een melding over geluidsoverlast. In de kwekerij in de Doctor Brugsmastraat stonden honderdvierentwintig wietplanten. Deze zijn samen met de apparatuur vernietigd.

Bij deze kwekerij was geen spraken van stroomdiefstal. Er is nog geen verdachte aangehouden. De gemeente Vlaardingen heeft direct opdracht gegeven voor de ontmanteling van de hennepkwekerij.

De ontmanteling is onderdeel van de bestuurlijke aanpak hennepteelt, die sinds 1 januari 2009 actief is om overlast van hennepkwekerijen te bestrijden. De gemeente Vlaardingen werkt samen met politie, Stedin en woningcorporaties aan het bestrijden van hennepkwekerijen. Hennepkwekerijen vormen een risico op brandgevaar, stank- en wateroverlast. Vaak gaan er criminele organisaties achter schuil. Meer informatie of tips over hennepkwekerijen bij u in de buurt? Meld dit bij de politie via 0900-8844 of als u onbekend wil blijven bij Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *