WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GELIJKSPEL OVV-VICTORIA’04

VLAARDINGEN- Een collectief sterk spelend Victoria’04 wist in de eerste helft de aanvallen van de thuisclub vroegtijdig te ontregelen om meteen de voorhoede aan het werk te zetten. De bezoekers kwamen steeds beter in het spel en bouwden een licht veldoverwicht op en kwamen na 20 minuten spelen op een 0-1 voorsprong door een treffer van Lars Kortleven. De aanvaller reageerde attent op een slecht weggewerkte bal door deze loeihard achter de voortreffelijke doelman van OVV te schieten. Victoria’04 verzuimde in deze fase de trekker over te halen, want goede mogelijkheden voor Nailey Girigorie en Jordi de Kimpe bleven onbenut. Kort voor de pauze betekende een loepzuivere vrije trap van de voet van Colin Pleijsier de terechte 0-2 voorsprong.

De tweede helft was nauwelijks begonnen of doelman Jochem van der Hoff moest handelend optreden om de aansluitingstreffer van OVV te voorkomen. De thuisclub ging opportunistischer spelen en zocht keer op keer de aanval. Victoria’04 wist tot de 75ste minuut de voorsprong te handhaven. In een soort alles-of iets poging om de dreigende nederlaag te voorkomen bleef OVV jagen op een treffer. Victoria’04 werd naar achteren gedrongen en kwam nog sporadisch aan aanvallen toe, want geen uitgespeelde kansen. Het offensief van OVV bracht de bal hoog voor het doel van Victoria’04, waarna deze beheerst met het hoofd werd afgerond: 1-2. Victoria’04 deed er alles aan om de voorsprong te behouden. In de slotseconden wist OVV te profiteren van wanorde in de Vlaardingse verdediging om de eindstand op 2-2 te bepalen.

Selectie Victoria’04: Jochem van der Hoff, Bart van der Hoeven (80: Michael Blok), Lars de Visser, Bob Planken, Osman Ünnu, Jur de Visser, Jordi de Kimpe, Colin Pleijsier, Lars Kortleven (70: Rilgilio Ramsubagh), Roy Meerten (46: Kars Martin), Nailey Girigorie (80: Jamayro Teixeira).

Doelpunten Victoria’04: Lars Kortleven (0-1), Colin Pleijsier (0-2).

De in de eerste helft door Victoria’04 opgebouwde 0-2 voorsprong werd via het alles-of-niets spelende OVV in de slotseconden teniet gedaan door de tweede treffer te scoren.