Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GELD KERSTKAARTEN NAAR VOEDSELBANK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De Voedselbank Vlaardingen heeft het kerstkaartenbudget, ter waarde van 1500 euro, ontvangen van verhuurder Waterweg Wonen. De woningcorporatie stuurt al enkele jaren geen kerstkaarten meer. De verhuurder doet dit bewust, zodat ze het bedrag kunnen schenken aan een goed doel in Vlaardingen, die mooie dingen doet voor hun huurders.

Enkele weken geleden is een oproep gedaan op de website van Waterweg Wonen welk goed doel het kerstkaartenbudget verdient. Dit goede doel moest ‘mooie dingen doen voor huurders; gevestigd zijn in Vlaardingen, en nog niet eerder winnaar zijn geweest van het kerstkaartenbudget.

Er zijn veel initiatieven aangedragen. Er was er echter maar één die voldeed aan alle voorwaarden.  En dat was de Voedselbank Vlaardingen. Zij winnen de cheque ter waarden van 1500 euro. Atie van Witzenburg (Voedselbank) nam vandaag de cheque in ontvangst van Marieke Kolsteeg (directeur-bestuurder Waterweg Wonen).  

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *