Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GELD BRANDERSFEESTEN SCHIEDAM NAAR DUURZAAMHEID

SCHIEDAM- De subsidiepot voor evenementen in Schiedam wordt herverdeeld, nu een aantal activiteiten zijn afgeblazen, zo hebben burgemeester en wethouders besloten.

Een bedrag van 30.000 euro gaat nu naar het traject verduurzaming van evenementen. Nog eens 30.000 euro voor evenementen zal worden ingezet voor duurzame terrasverwarming en 10.000 euro gaat naar het aanbrengen van een sprinklerinstallatie in molen de Noord.

De van de Provincie ontvangen compensatie voor Cultuur ter grootte van 75.000 verdwijnt in de pot Onvoorzien.

De Brandersfeesten in de historische binnenstad behoort tot de lijst met evenementen die niet zijn doorgegaan vanwege de aanhoudende lockdown.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GELD BRANDERSFEESTEN SCHIEDAM NAAR DUURZAAMHEID

  1. Ha, ha. Euro 30.000,–gaat naar onderzoek duurzame terrasverwarming. Lijkt me sterk: d u u r z a m e terrasverwarming. In de buitenlucht schiet de warmte de lucht in. Een infrarood verwarming (=stralingswarmte) werkt effectiever dan een convector . Maar nog steeds floept de warmte de buitenlucht in. Wil je de situatie duurzaam maken dan moet je er niet verwarmen. De horecagasten kunnen naar binnengaan of een deken over de schoot leggen. Zo, geef mij maar Euro 100, 00 voor het resultaat van het 1 minuut-onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *