WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN VEGADWANG STEMBUREAU’S HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- De vrijwilligers bij de vier stembureaus in Hoek van Holland zijn komende woensdag niet verplicht om uitsluitend vegetarisch te eten, zoals de Partij voor de Dieren (PvdD) in Rotterdam dit heeft voorgesteld. De partij wijst op de afspraak uit januari 2020, dat de gemeente Rotterdam voor zogenoemde standaardcatering als norm uitsluitend vegetarisch voedsel aanbiedt, tenzij afnemers van catering aangeven dat zij vlees of vis wensen.

In Ahoy worden naast vegetarische en veganistische ook halal (extra gruwelijk geslacht) maaltijden aangeboden.
Er is dit jaar geen catering op de (circa 415) Rotterdamse stembureaus. Alle stembureauleden nemen hun eigen maaltijd mee. In Ahoy wordt wél voor catering gezorgd, omdat het om een grote groep mensen gaat die een intensieve werkdag heeft. Er worden vegetarische, veganistische en halal (extra gruwelijk geslacht) maaltijden aangeboden, in de verhouding 40-20-40. De maaltijden worden grotendeels in vegetarische samenstelling verstrekt.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

4 reacties op “GEEN VEGADWANG STEMBUREAU’S HOEK VAN HOLLAND

 1. “vegetarische, veganistische en halal”
  Discriminerend,en dat door officieel bestuur van Rotterdam!
  Of ALLES vegetarisch en veganistisch of ALLE vlees toestaan.
  Maar nee,Rotterdam discrimineerd want als je moslim bent kun je WEL vlees eten,wat bovendien nog DIERONVRIENDELIJKER wordt geslacht dan traditioneel geslacht vlees!
  Ben je geen moslim dan kun je geen vlees eten.
  Dit is aan geen weldenkend mens meer uit te leggen!
  En geeft aan hoe hypocriet en corrupt het bestuur daar is!

 2. Wat een gezeik! Hoe erg is het om één dag geen vlees te eten. En de consumptie van halal geslacht vlees (of kosjer) zou zeer zwaar beboet moeten worden, binnen of buiten stembureaus en overal. Die links partijen willen meer asielzoekertjes hier hebben, dus meer dierenleed want het percentage halal gelul neemt dan toe. Let dus op waar je woensdag die rode stip zet.

  1. minder vlees eten of helemaal geen vlees meer, krijg je dit soort wel of niet halal geslacht of andere wantoestanden ook niet meer.

 3. Dus nu word ik als,( geen één geloof aanhangige), Nederlander verplicht door een stelletje strontvreters en dierenmishandelaars hun zooi te (vr) eten als ik mij geroepen zou voelen om in Rotterdam stemmen te tellen.

  Vermoed dat deze dwazen van Groen links, Partij voor de dieren en Denk het voor elkaar krijgen dat normale Nederlanders, uit principe, geen stemmen meer gaan tellen. Op deze manier” “krijgen”voornoemde partijen gegarandeert extra veel stemmen. Achter elk “sociaal of geloof” idee van deze figuren zit een hele strategie.
  Zet i.d.d. de rode stip op de juiste plek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *