WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN NIEUWE HAL BASKETBALVERENIGING MAASSLUIS

hay. 1MAASSLUIS- De gemeente Maassluis wil onderzoeken of er een mogelijkheid bestaat om de plannen van basketbalvereniging Green Eagles te combineren met een nieuwe sportzaal aan de Haydnlaan. Niet meer en niet minder. Dat blijkt uit de antwoorden op vragen van de PvdA naar de plannen met de verouderde binnensportaccommodatie.

De basketbalvereniging heeft uit een vorig jaar december gevoerd overleg met de gemeente opgemaakt dat die nieuwe accommodatie in 2017 wordt opgeleverd. De Green Egels zouden in dat plan hoofdgebruiker worden. Nadien bleef het stil, waardoor de Green Eagles in september een bandbrief aan de gemeenteraad stuurden. Volgens dit schrijven heeft de basketbalvereniging tussentijds begrepen dat de gemeente de club nog jaren in de hal willen houden, ‘want dit is goedkoop aangezien deze hal al is afgeschreven’.

Het college laat de PvdA weten dat de toekomst van de binnensportaccommodatie aan de Haydnlaan samenhangt met de keuzes die worden gemaakt rond de vernieuwing van ook andere accommodaties. Daarvoor is het Rapport afwegingskader en fasering binnensportaccommodaties opgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *