Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN HULZEN GEVONDEN BESCHIETING BUSHOKJES SCHIEDAM

SCHIEDAM- Er zijn geen hulzen aangetroffen in het onderzoek naar het schietincident van vorige week op de Havendijk en omgeving in Schiedam. Dat laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten.

Bij het incident, in de nacht van donderdag op vrijdag, zijn bushokjes vernield in Schiedam-West en de Gorzen. Er is door agenten onderzoek gedaan in de directe omgeving. ‘De schade aan de abri’s van de RET zou ook nog het resultaat kunnen zijn van vuurwerk’, zegt de woordvoerder.

Buurtbewoners is via Burgernet duidelijk gemaakt dat is geschoten in de omgeving van de Jachthavenlaan, de Havendijk en nabij de kruising aan de Willem de Zwijgerlaan en de Stadshouderslaan. Daardoor zouden de bushokjes zijn gesneuveld.

Bewoners van onder meer de Voornsestraat in de Gorzen zijn voor een buurtonderzoek benaderd door de recherche. Belangrijkste vraag is wat men eventueel heeft gehoord en gezien van het incident.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *