Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN GROTE DRUKTE STRAND HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Beelden van de horeca op het strand van Hoek van Holland tonen aan het begin van de middag veel lege strandbedden en lang niet alle tafels op het terras zijn bezet. Van een massale toeloop aan badgasten lijkt geen sprake.

Leden van de Hoekse Gebiedscommissie hielden vorige week hun hart vast toen de uitbaters aankondigden te starten met het grootste terras van Nederland. Er was twijfel over de inzet van voldoende handhavers. Gevreesd werd voor ongeregeldheden, maar de gemeente Rotterdam verzekerde de Gebiedscommissie dat politie en boa’s zichtbaar aanwezig zouden zijn op het strand.

Om alles in goede banen te leiden op het strand zijn in de afgelopen dagen hekken, linten en borden besteld. Aan de Zeekant zijn veertig extra toiletten geplaatst, om zo de druk op de bestaande openbare toiletten enigszins te verdelen.

De gemeente Rotterdam heeft ondertussen zo min mogelijk ruchtbaarheid geven aan de verruiming van de terrassen aan het Hoekse strand in een poging de toeloop te beperken.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *