Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN ENKELE DUIDELIJKHEID CAMERA’S HOLIERHOEK VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het wordt niet duidelijk wanneer door de gemeente Vlaardingen mobiele camera’s worden ingezet tegen jeugdoverlast bij winkelcentrum Holiërhoek. Het CDA vraag naar de inzet, maar er wordt door de burgemeester geen enkele datum genoemd. Wel wordt er iets vermeld over ondernemers die willen investeren in een meer permanente vorm van cameratoezicht.

Ook legt het CDA de vraag voor of de inwoners in de Nieuwe Vogelbuurt worden betrokken bij de inzet van de camera’s bij de Holiërhoek. Op die vraag laat de burgemeester weten: ‘Een dergelijke inzet komt mede voort uit de meldingen van ondernemers en direct omwonenden van het winkelcentrum.’

Half oktober kreeg de fractie Boers (fB) nog te horen dat op korte termijn ondernemers en omwonenden worden betrokken bij een nader uitgewerkt plan. Daarnaast zou de gemeente met de politie een groepsaanpak overeen zijn gekomen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “GEEN ENKELE DUIDELIJKHEID CAMERA’S HOLIERHOEK VLAARDINGEN

  1. Naar dat ventje op die foto zijn ze geloof ik , nog steeds naar op zoek terwijl wijd en breed in beeld staat , wat hebben die camera’s dan eigenlijk voor nut ?

  2. Naar dat ventje op die foto zijn ze geloof ik , nog steeds naar op zoek terwijl hij wijd en breed in beeld staat , wat hebben die camera’s dan eigenlijk voor nut ?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *