WaterwegActueel
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN ENERGIETOESLAG VOOR MINIMA ZONDER BIJSTAND IN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Iedereen met een minimum inkomen, maar zonder bijstandsuitkering, kan nu nog geen aanvraag indienen voor een energietoeslag van 800 euro via Stroomopwaarts. Zodra dit wel kan, maken Stroomopwaarts en de waterweggemeenten dit via meerdere media bekend.

Op korte termijn ontvangen inwoners met een bijstandsuitkering van de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam de energietoeslag . De waterweggemeenten merken dat de financiële nood als gevolg van de hoge energieprijzen bij veel mensen groot is. De gemeenten hebben daarom besloten vaart te maken en de toeslag alvast uit te betalen aan een grote groep inwoners met een laag inkomen.

Kijk voor de laatste informatie op www.stroomopwaarts.nl/energietoeslag

7 gedachten over “GEEN ENERGIETOESLAG VOOR MINIMA ZONDER BIJSTAND IN SCHIEDAM

  1. Dit is apart, iedereen die voor een kutloontje zich de hele dag de pleuris werkt krijgt niets, diegenen die ervoor kiezen om de hele dag op hun nest te blijven liggen of te gaan zitten gamen krijgen alles.

  2. Het is nog mooier deze kosten worden naderhand weer terug gevorderd via de belastingen welke weer door deze werkende mensen afgedragen dient te worden.

  3. alsof alle bijstand trekkers op hun luie reet zitten………….je kan ook door ziekte niet meer werken, of je zzp bedrijfje door corona failliet is gegaan en je nog geen betaald werk kan vinden…niet zo snel kritiek leveren als je niet zelf in de Bijstan d hebt gezeten. of op een andere manier de Bijstand nodig hebt.Tis geen vetpot en je moet elke maand alles laten controleren of je niet stiekum iets bij verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *