Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN CENT NAAR LEERLINGENVERVOER VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- De bedrijven die leerlingenvervoer voor de gemeente Vlaardingen uitvoeren zijn niet betaald voor niet gereden ritten. Dit vanwege de slechte financiële situatie van de gemeente Vlaardingen. Dat krijgt de fractie Boers (fB) te horen in antwoord op hun schriftelijke vragen. De gemeente Vlaardingen probeert ondernemers wel waar mogelijk te ondersteunen, bijvoorbeeld door uitstel te verlenen bij de betaling van lokale lasten.

Door het niet betalen van de ritten, die door de lockdown kwamen te vervallen, zijn de aanbieders van het leerlingenvervoer in de problemen gekomen. FB: ‘Door niet te betalen helpt u bewust mee om ondernemers kapot te maken.’

Het stadsbestuur vindt het niet verstandig te betalen voor niet geleverde diensten ‘zonder daartoe contractueel verplicht te zijn’. Het uitgangspunt van de gemeente is om geen financiële ondersteuning te bieden zolang er van de Rijksoverheid geen concrete toezegging is om deze kosten te vergoeden.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEEN CENT NAAR LEERLINGENVERVOER VLAARDINGEN

  1. Ooow ooow ooow wat triest zeg, lekker bezig gemeente Vlaardingen…. Zou nog een wethouder aannemen die 25 miljoen verkwanseld..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *