Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEEN APPARTEMENTEN OP VOETBALVELD SCHIEDAM

Door de komst van het Sportpark Willem Alexander op het tunneldak van de A4 komt de grond van Sportpark Kethel  beschikbaar voor woningbouw. De voetbalvelden worden ingeruild voor een plaats op het tunneldak.
Door de komst van het Sportpark Willem Alexander op het tunneldak van de A4 komt de grond van Sportpark Kethel beschikbaar voor woningbouw. De voetbalvelden worden ingeruild voor een plaats op het tunneldak.
SCHIEDAM- De bouw van vierentwintig appartementen op het terrein van Sportpark Kethel gaat niet door. De ontwikkelaar ziet af van de mogelijkheid die het bestemmingsplan biedt voor de appartementen in de nieuwe woonwijk langs de Poldervaart. Dat laat het stadsbestuur weten in een brief aan de gemeenteraad.

Er komen alleen grondgebonden woningen in het gebied dat wordt omsloten door de oude landijsbaan, de Poldervaart, het verlengde van de Hargsingel en de woningen aan de Schiedamseweg.

Het bestemmingsplan biedt ruimte voor de bouw van honderdtien woningen, waarvan maximaal vierentwintig appartementen, tot een bouwhoogte van 13 meter.

In de raadscommissie van 19 januari zijn de bouwplannen op het Sportpark Kethel besproken. Naar aanleiding van die behandeling is toegezegd dat er snel duidelijkheid zou komen over de realisatie van de appartementen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *