WATERWEG ACTUEEL

GEEN AANHOUDINGEN KERMIS SCHIEDAM-GROENOORD

GEEN AANHOUDINGEN KERMIS SCHIEDAM-GROENOORD

TUI reisbureau in het Hof van Spaland. Een kapotte ruit dankzij kermisbezoekers.

SCHIEDAM- De politie ontkent dat er zondagavond is gevochten op de kermis in Schiedam-Groenoord. Er is ook niemand aangehouden. Wel is de kermis op het Bachplein rond 20.30 uur beëindigd op aandringen van de politie.  Volgens de politie is dat gebeurd, omdat de kermis officieel om 20.00 uur had moeten sluiten. De politie erkent dat er zaken zijn vernield, maar de politie wil dit niet direct koppelen aan de jeugdige kermisbezoekers.

Agenten zijn niet helemaal zonder aanleiding op het kermisterrein aanwezig, omdat het voorgaande jaren onrustig was is de afspraak dat er elke avond vier politiemedewerkers aanwezig zijn. “Er kwam een melding dat er jongeren met elkaar onenigheid zouden hebben. We zijn er heen gegaan en hebben twee groepen jongeren aangetroffen die niet al te lief voor elkaar waren, maar die waren zeker niet met elkaar aan het vechten”, zegt een woordvoerster van de politie. “De jongeren stonden daar nog, dus de agenten hebben de kermis eraan herinnerd dat het al sluitingstijd was geweest. De jeugd is vervolgens weggestuurd.”

In de directe omgeving zijn in totaal drie vernielingen geconstateerd door de politie. “In alle gevallen waren de daders al gevlogen voor dat wij er waren, dus of dat dan jongeren van  de kermis waren, vertel het mij maar…”, zegt de woordvoerster van de politie.

De kermisexploitant, de Duursma groep uit Hippolytushoef, is benaderd voor een reactie, maar heeft nog niet gereageerd.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Webradio Torpedo

maart 12th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *