Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘GEEF VLAARDINGSE HANDHAVERS ALSNOG BEWAPENING’

VLAARDINGEN- Handhavers in Vlaardingen kunnen niet langer achterblijven nu minister  Ferdinand Grapperhaus (CDA) nog dit jaar een landelijke regeling wil voor de uitrusting en bewapening van buitengewoon opsporingsambtenaren (boa’s). Zeker nu ook de politietop, die tot voor kort tegen bewapening van boa’s was, bij de regeling is betrokken. Dat fractie Boers (fB) pleit daarom opnieuw bij de Vlaardingse burgemeester voor het uitrusten van Boa’s met bodycams, pepperspray en een wapenstok. Ook een arrestantenbus is gewenst. In februari vroeg de fB precies hetzelfde, maar vond toen geen gehoor op het stadhuis.

Burgemeester Annemiek Jetten(PvdA) vindt tot nu toe dat de Boa’s voldoende uitgerust zijn met hulpmiddelen om hun taak goed uit te kunnen voeren. De fB herhaalt hun schriftelijke vragen uit februari en wil weten of de burgemeester bereid is om niet op de opdracht van de minister te wachten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “‘GEEF VLAARDINGSE HANDHAVERS ALSNOG BEWAPENING’

  1. Mevr. Jetten weet zeker niet dat een wapenstok en pepperspray ook in handen is van die lastige klanten waar die Boa’s het tegenop moeten nemen ? tegenwoordig rijden ze met een dure Q7 het terras in puin. Ze lopen rond met een ploerten doder grote messen is ook hun specialiteit. Ik wens jullie veel sterkte , Boa’s, en pas goed op jezelf !!

  2. Mevr. Jetten komt alleen in actie als het haar zelf betreft. Noodverordening wordt van kracht als ze beledigt wordt. Onderzoeken naar politieke tegenstanders en een ieder die kritiek op haar levert, worden met gemeenschapsgeld opgestart. Ze geeft geen inzicht in haar onkostendeclaraties ( lees, woon werk verkeer). Zou ze familie zijn van de oud burgemeester van Schiedam?, Die juffrouw miste ook iedere vorm van zelfreflectie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *