RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

GEDWONGEN SLUITING PRIVE-SAUNABEDRIJF SCHIEDAM-OOST

SCHIEDAM- Een saunabedrijf op de Rotterdamsedijk in Schiedam-Oost is vrijdagavond door handhavers van de gemeente aangezegd om per direct de deuren te sluiten. Na enige discussie heeft de exploitant hier gehoor aan gegeven. De sauna-uitbater zou eerder al op de regels zijn gewezen. Van het bedrijf wordt een dossier aangelegd wegens het niet voldoen aan de noodverordening.

De sauna kwam de afgelopen dagen met een speciale actie die was geplant tot 30 april. ‘Ben je het al zat om binnen te zitten? Wij zijn gewoon open’, luidde de advertentietekst. En: ‘Boekingen t/m 30 april ontvangen een gratis fruitschaal bomvol vitamines! Buiten dat het even lekker ontspannen zal zijn is een bezoekje aan de sauna ook goed voor je weerstand! Hygiëne staat bij ons altijd voorop. Wij zullen hier nu extra ons best voor doen. Hier hoef je je dus geen zorgen over te maken.’

De sauna is nooit openbaar toegankelijk, maar wordt in zijn geheel aan een groepje geïnteresseerden privé verhuurd voor enkele uren. Een huurder komt hierdoor nooit in contact met vreemden tijdens het saunabezoek.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

1 reactie op “GEDWONGEN SLUITING PRIVE-SAUNABEDRIJF SCHIEDAM-OOST

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *