Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

‘GEDOGEN VLAARDINGSE TERRASSEN WAS TEGEN AFSPRAKEN’

VLAARDINGEN- Er is door de Vlaardingse burgemeester Bas Eenhoorn (VVD) afgeweken van gemaakte afspraken bij het openstellen van de terrassen op 2 maart. Tot die conclusie komt de fractie van het AOV. Het zou gaan om het afwijken van de afspraken die eerder zijn gemaakt in het veiligheidsberaad regio Rotterdam Rijnmond en van de in de rest van het land gevolgde wijze van handhaven.

Nol Kloosterman (AOV): ‘Immers in het regionale veiligheidsberaad is afgesproken geen dranken en spijzen/exploitatie op de terrassen toe te staan. En zowel regionaal als landelijk is het beeld dat de voor het publiek opengestelde terrassen reeds na een half uur tot een uur na de start beëindigd werden door het bevoegd gezag na het afgeven van een waarschuwing.’

Het AOV wil van de burgemeester onder meer weten wat de aanleiding is geweest om, in tegenstelling tot elders in het land, de aangekondigde protestacties niet te benaderen als een kort te gedogen ludieke actie en snel daartegen op te treden, maar voor het niet naleven van een landelijk verbod een vergunning voor een geruime tijd te verlenen.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *