RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FVD PROFITEERT NAUWELIJKS VAN BRIEFSTEMMEN VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Forum voor Democratie (FvD) profiteert als enige partij in Vlaardingen nauwelijks van het alsnog toevoegen van de tellingen van maandag, dinsdag en de briefstemmen, aan de totale uitslag van de Tweede Kamerverkiezingen. De partij scoort op 17 maart 2.033 Vlaardingse stemmen, maar de 2 dagen daarvoor zou de partij niet meer dan 216 stemmen hebben behaald. Heel anders ligt het bij de VVD en D66. Door de extra stemmen schieten de twee omhoog: de VVD gaat van 6.078 stemmen naar 8.341 stemmen. D66 van 4.081 stemmen naar 5.070 stemmen.

In de nacht van 17 op 18 maart liet de gemeente Vlaardingen weten dat 54,20 % van alle stemgerechtigden de stembusgang hebben gemaakt. Een opvallend laag percentage. Uren later wordt dit gecorrigeerd. Bij het historische lage percentage miste de tellingen van maandag, dinsdag en de briefstemmen, zo liet de gemeente om 10.59 uur in een persbericht weten.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “FVD PROFITEERT NAUWELIJKS VAN BRIEFSTEMMEN VLAARDINGEN

  1. Het is voor 100% zeker dat de boel belazerd is. En dit is niet de eerste keer. Ik vind het dan onbegrijpelijk dat er nog steeds zijn die menen dat het volk het zo gekozen heeft. Het maakt niet uit waar je op stemt, of je wel of niet stemt enz. Het is allemaal allang van tevoren ingepland hoe het moet uitpakken bij verkiezingen.

  2. Laten we ook niet vergeten dat er tijdens de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen in Vld zomaar een kliko gevuld met stemmen uit een stemlokaal in West is verdwenen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.