RijnmondNieuws.com
Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FOTOWEDSTRIJD GROENLINKS VLAARDINGEN

GroenLinksVLAARDINGEN- GroenLinks Vlaardingen start de fotowedstrijd #parismoment. De partij wil door foto´s de schoonheid van het groen rond de haringstad laten zien.

Volgens GroenLinks wordt de natuur en het landschap bedreigd door de aanleg van de Blankenburgtunnel. Daarom worden de beste foto´s van de Alkeetpolder en rietputten op 10 november voor de raadsvergadering getoond. Uit de inzendingen wordt de mooiste foto gekozen. Deze foto neemt GroenLinks vervolgens mee naar de Klimaattop in Parijs.

Eind dit jaar komen regeringsleiders bijeen om nieuwe afspraken te maken in een poging klimaatverandering tegen te gaan. Dat doen ze in Parijs, de stad van de liefde. De liefde voor de aarde is de beste motivatie om de klimaatverandering echt aan te pakken, meent GroenLinks: ‘Want wat je lief hebt, dat wil je beschermen’.

Het moment dat u verliefd werd op de aarde is uw #Parismoment. GroenLinks verzamelt foto’s van deze #Parismoments, die zij via social media verspreiden en laten zien op hun website. Aan het #parismoment, worden persoonlijke verhalen gekoppeld. Zo kunt u uw motivatie laten zien waarom het belangrijk zou zijn ‘iets tegen klimaatverandering te doen’.

Wat er op de foto staat? Denk aan een mooi natuurgebied, een groene plek in uw eigen buurt, aan uw elektrische auto, zonnepaneel, of een fietstocht, reizen per openbaar vervoer, uw moestuin of groene dak. En in het geval van Vlaardingen, laat de schoonheid van de Alkeetpolderen de rietputten zien. Wilt u meedoen? Op parismoment.nl kunt u alle inzendingen bekijken en HIER  kunt u uw eigen #Parismoment uploaden. Wilt u meer doen om de Blankenburgtunnel tegen te houden? Dien een zienswijze in, bezoek de website vlaardingen.groenlinks.nl voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *