Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FORSE ROOKONTWIKKELING BIJ DFDS VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Op de terminal van DFDS aan de Vulcaanweg in Vlaardingen-Oost heeft een schip voor rookontwikkeling gezorgd.

De rookontwikkeling ontstond rond 13.41 uur na afloop van werkzaamheden aan boord. Hierbij is de motor van het schip weer opgestart. Dit heeft de rookontwikkeling veroorzaakt die tot ver over het verkeersknooppunt Vijfsluizen trok.

De brandweer werd gealarmeerd, omdat omstanders dachten aan een scheepsbrand. Een ooggetuige reageert met: ‘Ze zeiken over een vreugdevuur één keer per jaar, maar hoeveel keer gebeurt dit in Vlaardingen? Het was gewoon mistig tot aan de rijksweg toe. Ongezond dit.’

Volgens de kapitein van het schip hoort een dergelijke rookontwikkeling bij het proces. De brandweer is momenteel aan boord voor het uitvoeren van controles, meldt een woordvoerder van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *