Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FOODTRUCK FESTIVAL TERUG IN BEATRIXPARK SCHIEDAM

SCHIEDAM- Het Toost Foodtruck Festival keert komende zomer terug in het Schiedamse Beatrixpark. Het festival staat in het park van 30 mei tot en met 2 juni 2019.

Afgelopen zomer kwam het festival in het nieuws door een actie van de Schiedamse zangeres Bianca Netten, van het duo Crazy Mama & The Bootz. Zij gaf zeventig Schiedamse kinderen van minima een frietje, een ijsje en limonade.

Het Toost Foodtruck Festival is een intiem familie evenement waarbij eten centraal staat. Er wordt gekookt vanuit busjes, caravans, campers, bakfietsen en brommers. Daarnaast biedt Toost Foodtruck Festival verschillende andere activiteiten. Zo zijn er optredens vanuit een podiumwagen die in stijl van de jaren ‘60 is ingericht en wordt er veel georganiseerd voor kinderen. De aandacht moet gaan naar het gezamenlijk eten en drinken.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *