Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FONTIJNE VLAARDINGEN FAILLIET

29-december-fontijnen-faillietVLAARDINGEN- De besloten vennootschap (BV) van machinebouwer Fontijne uit Vlaardingen is failliet. De rechtbank in Rotterdam heeft het bedrijf aan de Industieweg bankroet verklaart. Ook Fg Worldwide BV op hetzelfde adres is failliet. De curator die is aangesteld door de rechtbank in mr. M. Windt.

De Fontijne Grotnes Group uit Vlaardingen is wereldwijd bekend om haar machines voor onder meer de stalen wielenindustrie.

Fontijne begon in 1909 als een lokaal opererend productiebedrijf en is door de jaren heen uitgegroeid tot een internationaal georiënteerde organisatie, gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van productieprocessen en –systemen voor de stalen wielen-, bandenmontage-, metaalvervormings-, pijp-, plastic en nucleaire industrie.

Het hoofdkantoor van de Fontijne Grotnes Group is gevestigd in Vlaardingen, verder hebben zij een verkoop- en productiekantoor in Buffalo Grove, Illinois en Niles, Michigan. In Japan, Rusland, India en China heeft de Fontijne Grotnes Group verkoopkantoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *