Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FINANCIËLE VERPLICHTINGEN DOOR REGENBOOGAKKOORD VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Door het ondertekenen van zogenaamde regenboogakkoord (homo-emancipatie) zit Vlaardingen tot 2022 vast aan de verplichting jaarlijks 20.000 euro op tafel te leggen. De gemeente ontvangt tegelijk ook 20.000 euro subsidie van het Rijk voor uitvoering van het akkoord. De fractie van de CU-SGP krijgt dat alles te horen bij het opvragen van de voorwaarden die aan het akkoord zijn verbonden. De gemeente is verplicht de 20.0000 euro van het Rijk aan te vullen met hetzelfde bedrag in geld of door de inzet van manuren van ambtenaren voor het project Regenboogstad. Vlaardingen heeft hiervoor met de minister van OCW de intentieverklaring Regenboogsteden getekend.

In het kader van Vlaardingen Regenboogstad, zijn in februari ontmoetingen georganiseerd voor zogenaamde transkinderen en hun ouders in Vlaardingen. Een dergelijke bijeenkomst bestaat nog niet in de regio, meldde wethouder Jacky Silos (CDA) in de Rapportage Uitvoeringsplan Vlaardingen Regenboogstad.

In november 2018 werd bekend dat baliemedewerksters op het stadskantoor van Vlaardingen op cursus kunnen om te leren het politiek-correcte onderscheid te maken tussen hij, zij en het. Dat viel destijds op te maken uit de woorden van Silos, waarmee zij het regenboogakkoord verdedigde. Het akkoord van het COC -zelfbenoemde belangenvertegenwoordiger van homo’s – is de fractie van de CU-SGP een gruwel, maar een poging van de Staatkundig Gereformeerden om het akkoord van tafel te krijgen stuitte op een bijna unanieme raadsmeerderheid.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “FINANCIËLE VERPLICHTINGEN DOOR REGENBOOGAKKOORD VLAARDINGEN

  1. Kinderen moeten beschermd worden tegen volwassenen zoals deze mevrouw. Want wat drijft zo iemand, die maar blijft strijden voor het ‘recht’ van kinderen op puberteitsblokkers, GENITALE MUTILATIE en de noodzaak van levenslange giftige hormooncocktails?

  2. Waarom moet het de belastingbetaler geld kosten als iemand besluit om poot of pot te worden? Laat ieder zijn eigen hobby’s betalen. Ook dat ombouwen van kinderen is niet zoals moeder natuur dat heeft bedoeld. Wordt het die kids niet aangepraat, dat ombouwen? Tolereren is toch iets anders dan stimuleren?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *