Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

FILMAVOND ‘BURGERS EN BIER’ MAASSLUIS

MAASSLUIS- Na enkele succesvolle Ladies Only edities vindt Theater Koningshof in Maassluis dat het tijd is om iets voor mannen en vrouwen te organiseren; daarom introduceren ze ‘Burgers & Bier’. Een filmavond met hamburgers, ijskoude biertjes en natuurlijk een ‘stoere’ film die bij zowel mannen als vrouwen in de smaak zal vallen.

Voor aanvang van de film is het Maassluise restaurant Smaak & Meer aanwezig en kunt u genieten van een koud biertje en een hamburger die ter plekke vers wordt bereid. Daarna kunt u rustig uitbuiken en genieten van Mission Impossible Fallout, de filmhit van afgelopen zomer.

Over Mission Impossible Fallout: Nadat een missie fout afloopt en er drie nucleaire kernkoppen gestolen worden, moeten Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team, bestaande uit Benji Dunn, Luther Stickell, Ilsa Faust en Alan Hunley, racen tegen de klok een grote aanslag te voorkomen. Tijdens hun avontuur dreigt er voortdurend gevaar in de vorm Solomon Lane en zijn terroristische organisatie The Apostles. Bovendien wordt Hunt gekweld door zijn verleden en door de keuzes die hij in zijn leven maakte. Daarnaast duikt CIA-agent August Walker op, een nieuwe collega waarmee zijn team zal moeten samenwerken.
Verwacht een overweldigend spektakel aan spannende achtervolgingen, intense actie en indrukwekkende stunts, die Tom Cruise (op 56-jarige leeftijd) allemaal zelf heeft uitgevoerd.

Tickets & info: www.theaterkoningshof.nl.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *