Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EXTRA TOEZICHT MAASBOULEVARD SCHIEDAM

SCHIEDAM- De politie gaat de komende tijd extra toezicht houden op illegale activiteiten na 22.00 uur aan de Schiedamse Maasboulevard. Aanleiding zijn klachten dat er in dit deel van de Gorzen overlast is van harde muziek en racen met auto’s. Het is verboden in de donkere uren nog aanwezig te zijn langs het water.

Maasboulevrad Schiedam: Een ankerketting is over de weg uitgerold en plantenbakken zijn geplaatst en verschoven om het racen tegen te gaan.
De Maasboulevard en het Hoofd zijn al tijden berucht. Op 3 maart werden op het Hoofdplein twee aanhoudingen verricht na een melding over vuurwapengebruik. Eerder kwam de Maasboulevard in het nieuws vanwege een gewapende overval en de vondst van een vuurwapen in het struikgewas. Ook zijn in de afgelopen jaren al verschillende maatregelen genomen tegen het racen met auto’s.

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *