Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EXTRA SUBSIDIE CENTRUMMANAGEMENT SCHIEDAM

SCHIEDAM- De Stichting Centrummanagement Schiedam ontvangt een aanvullende eenmalige subsidie van 35.000 euro van de gemeente. Het geld is bedoeld ter overbrugging van extra kosten als gevolg van de lockdown.

Het gemeentebestuur meldt in de Begroting 2021: ‘Horeca en detailhandel zijn belangrijke (sociaal-) economische factoren voor het vestigingsklimaat en dragen in hoge mate bij aan zowel de aantrekkingskracht van verblijfsgebieden, aan de leefbaarheid en het voorzieningenniveau in de wijken en bedrijventerreinen, als aan de lokale werkgelegenheid. Horeca- en detailhandelsbedrijven zijn bovendien een belangrijke klant van veel MKB en groothandelsbedrijven in de regio.’

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

2 reacties op “EXTRA SUBSIDIE CENTRUMMANAGEMENT SCHIEDAM

  1. Daar is met het subsidie bedrag van 35.000 euro al rekening mee gehouden. Door de corona terreur kunnen vele winkels in het centrum de deuren voor altijd gesloten gouden.Voor dat “fooitje” kan je net een Sinterklaas met een aantal hulpjes 2 x over de hoogstraat laten rijden en de Kerstman de kerstboom laten plaatsen.

    Het “bloedgeld” dat binnen is gehaald door stadswachten, door o.a. met je ouders een gebakje eten in de buitenlucht is vele malen hoger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *