Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

EXTRA BEVEILIGING NIEUWJAARSRECEPTIE VLAARDINGEN

VLAARDINGEN- Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad nodigen alle Vlaardingers van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie, vanmiddag tussen 16.00 tot 19.00 uur in het stadhuis.

Twee mobile camera’s staan rondom het stadhuis en stadskantoor tot na de nieuwjaarsreceptie. Kerstboomjagers in Vlaardingen zijn van plan de nieuwjaarsreceptie te komen opluisteren uit protest tegen het verbieden van de vreugdevuren.

Het thema van deze nieuwjaarsreceptie is ‘Vlaardingen op weg naar 3018’. De gemeente laat weten: ‘Hoe ziet Vlaardingen er dan uit? Is het ons gelukt om de klimaatverandering tegen te gaan? Samen werpen we een blik op het verleden, heden en de toekomst. We kijken terug op het historische feestjaar 2018, staan stil bij 70 jaar mensenrechten en blikken vooruit op de thema’s klimaat, zorg en voedsel.’

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com

1 reactie op “EXTRA BEVEILIGING NIEUWJAARSRECEPTIE VLAARDINGEN

  1. Natuurlijk gaat het niet over de problematische huisvesting van armbiedmigranten, de sociaal ontwrichtende gevolgen van het opleggen van de muilculture parallelle maatschappij als staatsideologie en alle gevolgen van het EU-lidmaatschap voor ons hele bestaan. Welnee, ook in Vlaardingen is het belangrijkste thema: DE KLIMAATKASSA!!

    Mag ik de kerstboomjagers heel veel succes wensen bij het in gesprek gaan met het niet-democratisch gekozen wereldvreemde vrouwtje in haar EU-bubbel?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *