WATERWEG ACTUEEL

DE ERKER SCHIEDAM POPULAIR BIJ POLITICI

DE ERKER SCHIEDAM POPULAIR BIJ POLITICI

SCHIEDAM- D66 Schiedam presenteert vanmiddag om 15.00 uur haar verkiezingsprogramma en kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. De partij heeft gekozen voor een presentatie in wijkcentrum De Erker in Schiedam-West.

Het wijkcentrum was tot nu toe vooral populair bij  diverse politieke zetelrovers. Zo huurde PvdA zetelrover Mahmut Erdem in november een ruimte in het wijkcentrum in de Jan van Avennestraat voor een perspresentatie van moslimpartij Denk. Ook de drie zetelrovers van het AOV kwamen in februari 2015 bijeen in de Erker om de media te informeren.

Voor D66 is De Erker vanmiddag de plek om het verkiezingsprogramma, “Schiedam Biedt Ruimte” te overhandigen aan lijsttrekker Marcel Bregman.

Het programma van de democraten kon afgelopen week al rekenen op kritiek van opponent Andreas Rose, kandidaat voor de nieuwe lokale partij  LOS.  Zijn huidige partij GBS had in 2014 een verkiezingsprogramma dat heette: Voor elkaar. Rose: “Later werd die leus geleend door het college. Nu vinden we hem terug in het verkiezingsprogramma van D66.”

Webradio Torpedo

januari 13th, 2018

No Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *