Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ERIK VAN DOORN ONLINE POLKERKAMPIOEN SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op 4 april werd het Online Pokerkampioenschap van Schiedam georganiseerd. In totaal kwamen er 196 pokerliefhebbers af op deze voorronde van het Open Nederlands Kampioenschap Poker. Het virtuele startschot werd om 19.30 uur gegeven en na iets meer dan 4 uur online pokeren werd Erik van Doorn de Online Pokerkampioen van Schiedam.

Sinds de opgelegde lockdown heeft de organisatie van het nationale amateurkampioenschap online voorrondes toegevoegd aan het originele concept waar eerder alleen voorrondes in lokale horecagelegenheden gespeeld werden. “De online voorrondes hebben ervoor gezorgd dat het nog laagdrempeliger is om kennis te maken met het spel,” vertelt organisator Mathijs Jonkers.

Naast de mooie bokaal die hij per post ontvangt, kwalificeert Erik zich voor de halve finales die in juni gehouden worden. Als hij daar bij de beste 10% eindigt gaat hij door naar de landelijke finale. De finale wordt in juli 2021 gespeeld in de Heerlickheijd in Ermelo. Ook Patrick Nurse (2e) en (3e) Menno van Dalen wonnen door hun prestatie een plek in de halve finales, ook werden er nog 13 kwartfinale tickets vergeven. De gehele uitslag van het Online Pokerkampioenschap van Schiedam is hier te vinden.

De top 3 van Schiedam:

1. Erik van Doorn

2. Patrick Nurse

3. Menno van Dalen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *