Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ERIC VLOEIMANS OP EERSTE ‘CULTUUR BORRELT 2019’ SCHIEDAM

SCHIEDAM- Op zondagmiddag 23 juni begint om 14.00 uur de eerste Cultuur Borrelt van dit 13e jaar. U kunt optredens verwachten van onder andere Eric Vloeimans ft. Licks & Brains o.l.v. Rolf Delfos.

Hoofdact deze middag is niemand minder dan Eric Vloeimans die samen met Licks and Brains een orkest van 18 topmuzikanten het park bezoekt. Deze internationaal gelauwerde jazztrompettist uit Rotterdam zal het Julianapark vullen met z’n unieke geluid. We zijn er enorm trots op dat hij op ons kleine, prachtige festival acte de présence geeft.

Ook geprogrammeerd staat 2 meter Peter. Met wortels in het Westland staat 2 meter Peter garant voor een feest der Hollandse herkenning. Smart-, smeer-, spat- en baklappen passeren de revue. Zanger Dijk wordt begeleid door het 2 Meteropole orkest, bestaande uit mandolist/gitarist Kromme Kruit en ritmediesel en klaviercavalerist Jump…

The Funk Sweep, een Schiedamse band, maakt met funk los wat vast zit en zet een vette groove neer, voor iedereen. Prince, Parliament en James Brown komen onder andere voorbij.

Voor de kinderen is er dit keer weer veel plezier te beleven. Dit keer knutselen zij bij onze Kunstjuf Annemarie, Aap van Poot, het poppentheater op wieltjes, is er weer en er kan worden gesprongen op het luchtkussen.

Irene Romein presenteert als geen ander op haar geheel eigen wijze het programma van vanmiddag, in een nieuwe jurk

De catering is in handen van de mensen van Wijning en De Romein zorgt voor de hapjes. De techniek wordt weer verzorgd door PvdM Techniek.

Cultuur Borrelt werkt vandaag weer samen met Matrice uitvaartbegeleiding en we mogen gebruik maken van de faciliteiten.

Alle volgende Cultuur Borrelts staan op de facebookpagina: http://www.facebook.com/cultuurborrelt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *