Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ERGERNIS NIEUW PARKEERTERREIN METRO MAASSLUIS

MAASSLUIS- Tenminste een bewoner van de Johannes Peterselaan in Maassluis is niet tevreden met het nieuwe parkeerterrein bij metrostation Steendijkpolder. ‘Het parkeerterrein wordt ondanks dat de metro nog niet in gebruik is, al wel gebruikt voor het parkeren van auto’s, campers en bedrijfswagens (busjes). Vooral in het weekend’, schrijft de buurtbewoner aan het gemeentebestuur.

In meerdere brieven wordt gevraagd welke regels worden gehanteerd voor het parkeren op dit terrein. ‘Is het toegestaan dat daar bedrijfsmatig wordt geparkeerd? Is het toegestaan dat daar campers parkeren? Is het in het algemeen toegestaan dat bedrijven en particulieren hun voertuigen daar parkeren, terwijl ze geen gebruik maken van de metrolijn?’

Het plaatsen van een groenblijvende haag ter afscherming van de geparkeerde auto’s wordt aangedragen als oplossing, maar op dit voorstel zou de gemeente niet willen reageren. Ook lijkt de gemeente niet van zins om werk te maken van het trottoirparkeren in de Johannes PeterseIaan.

De briefschrijver vraag de gemeenteraad nu om een oplossing.

 

FACEBOOK IS VERANDERD!

Berichten van media en bedrijven worden minder snel op uw Facebooktijdlijn getoond, tenzij u de ‘als eerste weergeven’ optie instelt. Dan blijven de berichten ten alle tijden te zien.

Maar natuurlijk kunt u de site van Webradio Torpedo ook rechtstreeks bezoeken: www.rijnmondnieuws.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *