Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ENQUETE: UW MENING OVER DEELSCOOTERGEBRUIK SCHIEDAM

SCHIEDAM- De stuwende krachten achter onder meer de deelscooters komen met een online enquête naar de bereikbaarheid en beleving van Schiedam onder bezoekers en bewoners. Naast vragen over de behoefte aan bijvoorbeeld het winkelaanbod kunt u ook meermaals aangeven hoe u aankijkt tegen zaken als de deel e-scooter en het gebruik van het openbaar vervoer.

Het invullen van dit onderzoek duurt maximaal 10 minuten.

De enquête is een initiatief van Ways2go: een campagne van Bereikbaar Haaglanden en Rijnland en De Verkeersonderneming in Rotterdam.

Meedoen aan de enquête? Klik HIER.

3 reacties op “ENQUETE: UW MENING OVER DEELSCOOTERGEBRUIK SCHIEDAM

  1. Nou, ik heb de enquette ingevuld. Er zijn bijzonder weinig vragen over die gorzensloepen die men deelscooters placht te noemen. Ik heb ook geen idee wat men hiermee denkt te bereiken, maar bepaalde lieden zullen er toch wat aan verdienen denk ik.

    1. I.d.d. echt nutteloos maar er wordt vrijwel zeker veel aan verdiend. Vast een vriendje van……..
      Als het alleen over die ondingen zou gaan, was het snel gedaan met die zooi. Maar ja meneer Ooijevaar houd vast aan zijn theologie: alles groen voor mensen zonder poen. Een mens met wat geld koopt zo een onding en parkeert hem netjes. Als iets niet van jou is pleur je het toch gewoon neer?
      Maar je ziet het steeds vaker. Steeds meer iets willen ‘hebben’ zonder geld te hebben. Velen rijden ‘nieuw’ het liefst een auto. Een normale broek voor de kinderen kunnen ze niet kopen. Maar wel een private lease auto, die kost gemiddel rond de 350 euro per maand. Na 5 jaar inleveren en niets ervoor terugkrijgen. Dan hoor je weer zielige verhaaltjes, dat ze zijn bedonderd. Ik ben opgevoed met de hele wijze raad: heb je geen geld, dan kan je het ook niet kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *