Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ENQUÊTE NAAR WINKELERVARINGEN VLAARDINGERS

VLAARDINGEN- De gemeente Vlaardingen roept inwoners op om mee te doen aan het tweejaarlijkse Koopstromenonderzoek, georganiseerd door de provincie. Het geeft de gemeente veel belangrijke informatie voor nieuw economisch beleid. Dat is belangrijk om koers te blijven bepalen voor de binnenstad en winkelgebieden. Hoe meer mensen mee doen met het onderzoek, hoe meer inzicht wordt verkregen.

Waar winkelen de Vlaardingers en waar doen ze boodschappen? En waar gaan ze heen voor horecabezoek? Wat kopen ze online en waarom? Hoe vinden ze de sfeer in onze winkelgebieden?

Het kan dat u een brief thuis heeft gekregen met een uitnodiging om deel te nemen aan het onderzoek, maar ook zonder uitnodiging is meedoen mogelijk. Het invullen duurt zo’n 15 minuten en onder alle deelnemers aan het onderzoek worden 100 Horeca Cadeaukaarten van 25 euro verloot. Ga naar www.startvragenlijst.nl/koopgedrag om mee te doen.

2 reacties op “ENQUÊTE NAAR WINKELERVARINGEN VLAARDINGERS

  1. Dat onderzoek heeft geen zin meer, zodra Groen Links zijn ridicule plan doorvoert om asieltuig op het Liesveld te huisvesten wordt er door niemand meer gewinkeld in Vlaardingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *