Schiedams Nieuws
Waterweg Actueel

Editie Vlaardingen / Maassluis / Schiedam / Hoek van Holland /

ENGELSE PASSAGIERS NIET VAN BOORD IN HOEK VAN HOLLAND

HOEK VAN HOLLAND- Passagiers op de Stena Line uit Engeland mogen vanaf komende zaterdag 01.00 uur niet meer van boord in Hoek van Holland. Daartoe heeft burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) besloten. Voor vrachtverkeer heeft de maatregel geen gevolgen. Tot en met 25 januari vaart de Stena Hollandica al volgens ‘alleen vracht’-dienstregeling.

In Engeland zou een nieuwe variant van het covid-virus zijn ontdekt, maar volgens de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) zijn er nog altijd geen aanwijzingen dat ‘het virus’ zich anders aan het gedragen is.

Wetenschappers willen al sinds december het bewijs zien voor de bewering dat de mutante Covid-stam inderdaad besmettelijker zou zijn. Dit is niet aangetoond.

GEEF UW MENING!!

Plaats een reactie onder dit bericht op deze site (scrol naar beneden). Gebruik uw vrijheid van meningsuiting!

LET OP!! Spreek vrijuit, maar reacties die oproepen tot geweld en verwensingen met ziektes worden niet getoond.

Publicatie kan (soms) enige tijd duren.

3 reacties op “ENGELSE PASSAGIERS NIET VAN BOORD IN HOEK VAN HOLLAND

  1. Als dat nou niet alleen voor Britten geldt maar ook voor de import uit het Midden Oosten dan gaat het de goede kant op met de corona maatregelen.

  2. Ben het persoonlijk niet eens met het huidige corona gedoe. Als de overheid bij de eerste besmettingen het land hadden dichtgegooid en serieus hadden gehandhaafd en niet op gebakjes eten met je ouders, maar de grote groepen hadden gepakt en geen demonstratie van o.a. BLM op de Dam was waarschijnlijk het virus vrijwel verdwenen.
    Een ieder die Nederland wil bezoeken voor werk, familie etcetera een verplichte test laten ondergaan.
    En dat alles voor maar 2% van de bevolking, die oud en ziek zijn en ook aan een gewone griep overlijden.
    Uitzonderingen daargelaten.
    Maar de grenzen sluiten en langdurig gesloten houden voor gelukzoekertjes uit Afrika en het Oostblok moet toch kunnen lukken met de corona wet? Wacht af wat er gestemd wordt in maart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *